Wist u dat..

de eerste Nederlandse televisie uitzending niet vanuit Hilversum kwam, maar vanuit Bussum? Vanuit Studio Irene en later Studio Vitus kwamen de eerste programma’s op de buis. Pas later vonden de studios een groter heenkomen op het Hilversumse Mediapark.

De oude studio’s zijn er niet meer, maar op een steenworp afstand van deze historische plekken is in 2021 een nieuwe studio herrezen: Studio Bussum. Vanuit hier worden niet alleen televisieprogramma’s opgenomen, maar zijn ook uitgebreide faciliteiten aanwezig voor het organiseren van digitale events en Webinars.

Studio Bussum Lounge

Vanuit industriepark ‘De Vrijheid’ (ontworpen in de school van Dudok) verzorgt Studio Bussum haar producties. Onze studioruimten bestaan uit een grote talkshow-studio voorzien van regieruimte, en een green-screen studio voor onder andere virtual en augmented reality opnames. Beide ruimten zijn voorzien van lounge, vergaderplekken, visagie-ruimtes en zijn onafhankelijk of gecombineerd in te zetten.

Studio Bussum onderscheid zich met name door het gebruik van een full service model tegen aantrekkelijke pricing. Wij hanteren een aantal standaard pakketten die als basis fungeren en vervolgens kunnen worden uitgebreid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 

  • Geheel verzorgde webinar en online events
  • Digitale (product-)presentaties en quarterly’s
  • Professionele opnames voor productiemaatschappijen en tv-zenders

Wie zijn wij

Bas Koole

Als deskundige in corporate broadcasting weet Bas als geen ander hoe een online event tot in de puntjes moet worden verzorgd.

Bram van Kattenbroek

Als regisseur en producer vertaalt Bram uw verhaal van concept naar live uitzending.

Marco Hogenboom

Marco Hogenboom

Marco geldt als autoriteit op het gebied van professionele televisieopnames en studiobouw.

Petra Riege

In de front- en back-office is Petra is onze rots in de branding van intake tot facturatie.

Wat wij doen