Full-service webinar studio

Wij zijn compleet ingericht als televisie en webinar studio. Alles wat u nodig heeft voor een hoogwaardige productie hebben wij in huis. Daarbij letten wij niet alleen op de inrichting van de studio, maar bieden wij ook veel aandacht aan de ervaring van onze studiogasten en uw online kijkers.

Live uitzendingen vanuit Studio Bussum

Onze Studio's

Studio Bussum beschikt over een grote ruimte waarin een talkshow kan worden georganiseerd die plaats biedt 5 personen en een extra plek voor eventuele presentaties of een sidekick. De studio kan echter gemakkelijk worden omgebouwd om speciaal ontwikkelde decors gemakkelijk op te zetten.

Professionele dienstverlening

Onze studios worden bemand door een vast team van professionals die u volledig ondersteunen bij het realiseren van uw uitzending. Daarnaast beschikt u over uw eigen projectmanager die de productie van A tot Z voor u produceert en begeleidt.

Wereldwijd verbonden

In samenwerking met Livestreamer bouwen wij tailor made streaming portals die geheel op uw brand en event zijn af te stemmen.

Bekijk ook de mogelijkheden om te streamen naar uw eigen platform of corporate omgeving.

De uitzending is na direct na afloop integraal terug te zien via de bekende link. Zo stelt u uw publiek in staat om de uitzending nog eens rustig terug te zien, of om op een later moment in te schakelen.

Veel gestelde vragen

Onze ervaren projectmanagers kunnen uw project 100% begeleiden van concept naar draaiboek, productie en opzet van uw eigen webinar portal. 

Wij zetten een professioneel webinar portal op waarop uw uitzending kan worden gevolgd. U hoeft alleen maar de gemakkelijk te onthouden link te delen met uw kijkers.

Studio Bussum ondersteunt alle moderne webinar en social media platforms. Bekijk hier de mogelijkheden.

Wij kunnen sprekers uit alle delen van de wereld inbellen op uw uitzending. U kunt vanuit de studio in gesprek gaan met uw gasten alsof zij zelf aan tafel zitten.

Voor grotere projecten kan de studio geheel casco worden ingezet. Onze technici ondersteunen u in de bouw van uw setting en lichtplan.

Ja. De presentatie wordt meegeschakeld in het programma door onze regisseur, de spreker heeft en eigen klikker en een groot scherm in het gezichtsveld om de powerpoint te kunnen aflezen.

Een fullservice webinar is bij Studio Bussum al mogelijk vanaf €1795,- Bekijk onze pricing om een duidelijk beeld te kruigen van onze paketten.

Het is mogelijk dat er bij een webinar persoonsgegevens van uw kijkers worden verwerkt. Studio Bussum voldoet aan alle AVG-richtlijnen om de beveiliging van deze data te waarborgen. Daarnaast zijn onze webinars dusdanig beveiligd dat deze niet door ongenodigden kan worden bekeken.

Na de live uitzending krijgt u van ons een opname van uw webinar digitaal opgeleverd. Deze kan ondemand worden opgeleverd zodat deze kan worden teruggekeken, en wordt digitaal verstuurd voor uw eigen archief.

Uw webinar wordt in een professionele TV-studio opgenomen. De livestream is van het hetzelfde hoge niveau zoals u bijvoorbeeld gewend bent van Netflix en Videoland. De opnames kunnen daarnaast in HD kwaliteit worden opgeleverd voor professionele nabewerking door ons of een extern mediabueau.

Het is voorafgaand aan een webinar handig om nog even alle punten van het webinar gezamenlijk door te nemen. Wij beschikken over een ruime lounge waar niet alleen kan worden vergaderd, maar de uitzending ook live op grote schermen kan worden gevolgd.