Bijna twee jaar geleden vond de eerste uitzending vanuit het vernieuwde Studio Bussum plaats. Een feestelijke gebeurtenis destijds, maar met de lockdown was er natuurlijk geen sprake van een echt feestje. In de periode die volgde was de studio volop in bedrijf met online events, opnames en live talk shows. Veel te druk om een feestje te organiseren.. Tot nu! Want het tweejarig bestaan van Studio Bussum zit er aan te komen en dan laten we deze keer niet ongemerkt voorbij gaan. 

 

Daarom openen wij de deuren voor het publiek op vrijdag 12 mei van 16:00 – 19:00 en is iedereen welkom om de verjaardag van Studio Bussum mee te vieren!

 

Wij zetten een hapje en een drankje klaar, de verhalen volgen vanzelf. Kom je ook even langs? Meld je dan even aan via het formulier. We zetten de studio natuurlijk volledig aan zodat je een kijkje kunt nemen in de studioruimte en de regie. We vertellen je er graag van alles over.

Aanmelden

Kom je het feestje graag meevieren? Meld je dan even aan, dan weten we hoeveel taart we moeten inkopen. Vrienden, collega’s en iedereen die wel eens een televisiestudio zou willen bekijken is natuurlijk ook van harte uitgenodigd.

 

Graag tot dan!

Locatie 📍

1e industriestraat 12, 1401VL Bussum

Telefoon ☎️

+31 (0)35 6220 769